Vintermaran 2017

Ingen av oss som var där lär i första taget glömma Vintermaran 2016, med strömavbrott på fredagskvällen där Jannez galant axlade dragspel och inte bara räddade kvällen utan dessutom gjorde den till något utöver det vanliga, följt av en lördagskväll med såväl band som publik laddade till bristningsgränsen där alla gick all-in hela vägen in i kaklet tills Blender slutligen avrundade klockan 03:45 på söndagsmorgonen.

Att följa upp 2016 års Vintermara blir således en utmaning som heter duga. Vis av erfarenheten säkrar vi till att börja med upp också Vintermaran 2017 mot strömavbrott genom Jannez, bandet med inbyggd mänsklig reservkraft. Till det lägger vi tidigare kakelkrossarna och guldklavebelönade årets band Blender, samt högtidligt 30-årsjubilerande Expanders.  Därtill spetsar vi vår omladdning med konfettikanonerna i Mannerz, bandet som på kort tid vunnit publikens hjärtan och gett lika mycket kärlek och mer därtill tillbaka. Slutligen, efter sju år och lika många maror i vår regi av saknad, har vi så äntligen nöjet att välkomna Perikles tillbaka till Maran.

Tillsammans förenas vi i ambitionen att göra Vintermaran 2017 till ännu en riktig höjdare, all inclusive, med extra allt!

Välkomna till Vintermaran, 3-4 februari 2017, på Parkaden i Härnösand!

Fredag 3/2 19:00-03:00
Lördag 4/2 19:00-03:00
Efterord

"All Inclusive - Extra Allt", det var den av husbandet ärvda underrubrik med vilken vi valde att lansera Vintermaran 2017. Aldrig hade vi kunnat ana att de orden så väl skulle komma att sammanfatta den mara vi nu lägger till handlingarna.

Vi vill att Maran ska vara just det, något utöver det vanliga, samtidigt som det är ett arrangemang som helt och fullt drivs av hjärtlighet och jordnära omsorg om alla deltagare. Precis det, extra allt, vill vi också påstå att banden bjöd oss denna helg, fem fantastiska band som alla alltid ger det lilla extra och som gör det med en stor portion kärlek. Lägg därtill de enorma insatserna från "Lejonssonfamiljen", marans personalteam som mer än någonsin känns som en sprudlande men ändock samlad och sansad familj som i allt gör sitt yttersta för att skapa det där varma välkomnandet som får alla att känna sig hemma. Professionellt men ändå familjärt, storslaget men ändå enkelt, all inclusive, så skall det kännas att besöka Maran.

Sist men inte minst kan vi bara krasst konstatera att vi har världens bästa publik, alla ni som samlas från när och fjärran till att dela dessa galna helger. Tack för att ni gör vårt hårda arbete meningsfullt och värt alla bestyr.

Nu väntar en vår och därpå en ljuv sommar, men boka redan nu in helgen 8-9 september för Höstmaran 2017, vi ses!