Mat & Dryck

Marans delikata middagsbufféer erbjuds såväl fredag som lördag. Insläppet för middagsgäster öppnar klockan 17:30, buffén står sedan uppdukad fram till klockan 19:00.

Buffé förbokas online vid köp av entrébiljett och kostar då 150:- per kväll, om buffébiljett köps separat är priset 170:-. Det finns även ett förmånligt paketpris för entré och buffé två kvällar, ett "Maran all-inclusive". Buffébiljetter måste köpas senast två dagar före aktuell marakväll. För frågor rörande allergier, vegetariska alternativ eller andra önskemål, skicka ett e-postmeddelande till servering@maran.nu.

Under kvällarna erbjuds såväl varma som kalla rätter, smörgåsar och godsaker, samt drycker av allehanda slag inklusive ett väl dimensionerat vattenhål.

För gäster med allergier och andra överkänsligheter eller intoleranser så erbjuder vi bland annat gluten- respektive laktos- och mjölkfria alternativ. Den som har andra särskilda önskemål får gärna höra av sig till oss, om vi får en förfrågan i förväg kan vi lättare finna på lösningar.

För frågor rörande sortiment och önskemål, skicka ett e-postmeddelande till servering@maran.nu.

I samband med Maran har vi tyvärr inte möjlighet att sälja några alkoholhaltiga drycker. Med nuvarande alkohollagstiftning tvingas vi välja mellan alkoholförsäljning och att bevara Marans upplägg med tiderna 19-03 och därtill fria tider för extranummer. Normal sluttid för ett alkoholtillstånd är idag 01:00, med rimlig möjlighet att förlänga till 02:00. Lagen stipulerar undantagslöst att lokalerna skall vara tömda 30 minuter efter att alkoholförsäljning upphört. Sammantaget är det villkor som inte går att kombinera med Marans traditioner där de sista gästerna i lugn och ro brukar lämna oss en bra stund efter 04:00. För oss är Maran den enda i sitt slag och valet är således på sätt och vis enkelt, om än beklagligt då det tvingar oss att erbjuda ett smalare utbud än vi annars skulle önska.