Höstmaran 2013

Turerna har varit många och oklarheterna likaså, men nu står det äntligen klart att Maran lever vidare.

Efter 18 succéfyllda år på Örnsköldsviks Folkets Park så har en försäljning av parken ställt Maran utan arena för fortsättning i Örnsköldsvik. För att rädda kvar detta traditionstyngda arrangemang har därför en flytt blivit nödvändig och ny adress för Maran blir nu en annan rymlig, ändamålsenlig och fin folkpark nämligen Parkaden i Härnösand, tio mil söderut från Örnsköldsvik.

Härnösand kommer aldrig att bli Örnsköldsvik, Parkaden aldrig Ö-viksparken, och vi kan inte låtsas att allt är som förut. Vår målsättning är dock att på alla sätt försöka göra vårt yttersta för att förvalta Maran och slå vakt om alla de positiva värden som publik och orkestrar förknippar med Ö-viksmaran.

Välkomna till Maran, nu i Härnösand!

Fredag 6/9 19:00-03:00
Lördag 7/9 19:00-03:00
Efterord

Marahelgen är över och magin har åter skingrats, tills nästa gång. Tänk, den där rätta Mara-stämning infann sig igen precis sådär som det ska vara, i synnerhet på söndagsmorgonen vid 03:30 då band och publik ger det allra sista. Det är den stunden som mer än något annat definierar Marans själ!

Vi arrangörer - Danne, Thomas, Fredrik, Lina och Lars-Erik - vill tacka helgens alla band för all skön musik. Vi vill även lyfta fram vår engagerade, idoga och snygga personal som gett allt i många många timmar för att Maran skulle bli så bra som den förtjänar att vara. Sist men inte minst applåderar vi all härlig publik från landets alla hörn som kom, trivdes, och fyllde lokalerna med så mycket värme och glädje. TACK ALLA!!

Maran kommer tillbaka, nästa gång med långt mycket bättre framförhållning! Vi ses...