Arenan Parkaden

Maran anordnas på Parkaden i Härnösand, en arena för konferens, event och nöjen. Med ett stort utbud av fräscha, välutrustade och ändamålsenliga lokaler är Parkaden en mötesplats för många olika människor och verksamheter. Sedan sommaren 2013 har Parkaden nya ägare med ambitioner att fräscha upp och utveckla anläggningen för framtiden.

För konserter och andra musikevenemang bjuder Parkaden en av regionens största och finaste lokaler med gott om kringutrymmen, en stor och trivsam restaurangdel samt andra serveringsutrymmen. De handikappvänliga lokalerna erbjuder hiss från entréplan, där garderob och toaletter finns, upp till övre plan där såväl evenemangslokaler som servering och handikapptoalett är lokaliserade.

För att hitta till Parkaden, se kartan till höger ovan. Adressen är: Ådalsvägen 15, 871 52 Härnösand, 62.634615°N 17.920058°E

Parkeringar finns bland annat intill Parkaden, en bit upp efter Parkgatan, vid City Bilservice intill Ådalsvägen, samt nere vid Coop. Dessa parkeringar (röd färg) samt gångstråk (blå färg) från dessa är markerade på kartan nedan. Parkering kan i övrigt ske längs gatorna i området.